lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pikku neiti matkustaa

Tänään kävimme vierailemassa veljeni luona Lappeenrannassa. Seci jäi kotiin ja pikku neiti lähti ihan yksin matkaan. Automatka meni hyvin, ihmekkös tuo, sen verran pitkän matkan Subré matkusta autossa ja laivassa Suomeen, että reilun tunnin matka on lyhyt hujaus. Perillä Subré oli oma iloinen itsensä ja heti hyppimässä veljeäni vasten samaan aikaan tarraten housun puntista. Nätisti pikku neiti käyttäytyi, hetken leikki ja kävi nukkumaan sängylle. Kävelyllä Subré olisi tahtonut tervehtimään kaikkia ja taisi piristää monen opiskelijan päivää kiipeämällä syliin. Ainakaan sosiaalisuutta tai rohkeutta pennulta ei puutu.

Kosketusalusta alkaa olla jo hyvässä vaiheessa, seuraavaksi vain palkaksi lelu niin tulee kunnolla vauhtia mukaan. Eilen aloitimme myös treenaamaan näyttelyjuttuja, Subré sai ravata Secin perässä ja likat seisoivat ryhdikkäästi vierekkäin. Kyllä Seci opettaa Subrésta vielä kunnon kehälampaan. Tänään heittelin noutokapulaa Subrélle ja pieni palautti sen hurjaa vauhtia vaihtaen raivokkaasti kettuleluun.

Tarkistin Subrén säkämittausta hieman paremmalla mitalla ja tulos onkin n. 28,5cm. Tämän päivän mittaus antoi saman tuloksen. Subré on onneksi aika helppo mitattava, koira seinää vasten, viiru seinään ja siitä mitta, voi sitten jälkikäteenkin tarkistella.

Nyt Seciltä sitten alkoi lähteä karvaa. Onneksi leikattuna narttuna se ei pudota kaikkea turkkia ja ehtii kyllä aika varmasti kasvattaa kunnon turkin takaisin. Ja onhan se nähty, että Seci on huonossakin turkissa paremmassa karvassa kun muut...

Ei kommentteja: