perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kaks hienoo

On mulla kyllä kaksi hienoa pikku mudia. Seci on viikon tehnyt joka päivä täydelliset avo kaukot, ei yhtään hajonnutta nousua. Ja korvatkin ovat mukana, seisomiset meinaan noustaan myös hienosti, vaikka olisikin tehty monen monta istu-maahan vaihtoa. Kannatti ottaa kaukotehokuuri. Secin kanssahan on treenattu nyt pari viikkoa lähes joka päivä eri tavoin, kun ongelmana oli istumaan nousun eteenpäin liikkuminen. Välillä pelkkää jumppaa käsiveivauksella, joka on auttanut löytämään oikeaa tekniikkaa istumaan nousuihin.Läpimurtoon taisi auttaa kun otin naksun käteen ja aloin merkata kaikki onnistuneet nousut. Tämän lisäksi Seci on treenannut tyynyjen päällä, sohvan käsituella ja jumppapallon päällä, näin se ei ole voinut liikkua ja samalla on tullut harjoitusta syville lihaksille ja tasapainolle. Pitänee viikonloppuna ottaa videota, vaikka homma näyttääkin yksin kertaiselta, niin voin sanoa että työtä se on vaatinut. Helpommalla olisi päässyt kun olisi suoraan opettanut pentuna hieman toisella tavalla. Subrén kanssa tähän on nyt keskitytty hieman enemmän.

Subré pääsi tänään tekemään ensimmäistä kertaa 2on2off kontakteja. Lauta sisälle ja pentu kiipeili sen päälle jo ennen kun ehdin mitään sanoa. Pari kertaa sitten juostiin vaan yli stoppailematta. Väliin pari toistoa pelkkää kosketuslätkää ja sitten lätkä laudan päähän. Ensin lyhyeltä matkalta naksutellen ja sitten vauhtia ennen lautaa. Hienosti pieni aina haki laudalle ja rynnisti kosketuslätkälle. Pari kertaa meni vähän yli jarrutus,mutta en tuohon sen enempää vielä puutu, kun pyydän vain koskemaan uudelleen. Nyt ainakin näyttäisi, että tuo on se tapa jolla neiti opetetaan, samassa meinaan näyttäisi olevan myös nenäkosketus. Loppuun vielä pari sivulle tuloa ja siitä katsekontaktia, joka on luontaisesti Subrélla vahva, pieni vaan napottaa kiltisti. Hieman seuraamisen alkeita imuttamalla puoliympyrä minun kääntyessä ympäri. En ole vielä päättänyt opetanko imuttamalla, jotenkin se ei tunnu kaikista omimmalta tyyliltä, mutta Subrélle se tuntuu sopivan hyvin.

Loppuun videota, jossa Subré leikkii neliö laudalla. 10 viikkois videon loppu on ihastuttanut monia, joten tässä koko juttu.
Ei kommentteja: