keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ei nollan nollaa...

Tänään kävimme treenaamassa huomisiin kisoihin. Treenit veti Allan ja rata näytti tältä:Perjaatteessa ihan helppo. Alkuun eka moka, otin niin, että Seci oli minun ja puomin välissä, jolloin se hyppäsi puomin yli. Sitten toinen yritys otin toiselta puolelta ,vaikka puomille meno tuli sitten huonommaksi. Seuraavaksi mokattin kepeillä. Seci ei ihmeekseni lähtenyt/löytänyt ollenkaan keppejä, oli vaan "häh" kun lähetin sitä kepeille. No uusi yritys alusta, tällä kertaa pääsimme 8. oletin (paha virhe...) että putki ja oma liike vetää lejeröinhän 12 hypyn takaa, mutta Seci ei sijainnistani välittänyt vaan meni 13 hypylle. No seuraavalla kerralla muistin haltuun oton, mutta 10 annoin Secin karata kepeille. Loppu menikin joka kerta puhtaasti. Pikku tauko, ja sitten päätin että nyt tehdään nolla, hyvin sitten meni keinulle asti, sitten hukkasin itseni ja ohjasin Secin 12 hypylle olettaen sen olevan 10. No jätettiinpä nollat huomiselle.

Parasta treeneissä oli kyllä mahti keinut, kaikilla Seci tuli lähes päähän ja kerran teki upean keinun juoksemalla etutassut keinusta yli suoraan valmiiksi 2on2off. Puomi oli vähän hitaahko, ei sellainen räkäpuomi mikä Secillä on viime aikoina ollut. Tuo kulma vaikutti varmaan asiaan. Mutta eniten tuossa puomissa ärsytti stoppi paikka, Seci stoppasi kontaktille, hyvä jos kynnet tulivat esteestä yli.

No hyvillä mielin lähdetään huomenna kisaamaan, vaikka kisafiilis onkin vielä vähän hukassa.

Ennen agiltyä vähän tokoa. Suoria seuraamisia, hyvin pysyi koko matkan eikä edes yrittänyt ennakoida jääviä. Kaksi paikallaan makuuta molemmilla kerroilla jätin Secin ulos varjoon ja menin sisään halliin, jolloin Seci ei nähnyt minua, juttelin hallissa ym. mutta mudi pysyi hienosti. Luoksetuloa lelu palkalla, taas loppuun tuli hyppy sivulle, mutta ei onneksi vasten, joten en usko että tuosta pisteitä kisoissa menisi.

Ei kommentteja: