maanantai 8. elokuuta 2011

Mudin huijausta

Taas vaihteeksi noutojuttuja. Sain hienon ajatuksen, mikä Seciä kiinnostaa aina eniten? No tietenkin se mitä toisella on. No tätä omimisen tarvetta lähdettiin soveltamaan noutoon. Koira tarhaan ja Soican kanssa noutoa. Mudi huutaa kun hullu tarhassa tavalliseen tapaansa ja sitten pääsee mukaan. Harmikseni se ei lähtenyt varastamaan kapulaa, juoksi vain mukana. Sitten muutkin koirat tulivat mukaan, vuorotellen ne ottivat kapulan suuhunsa ja saivat lihapullaa. Secillekin tarjosin kapulaa, niin että se olisi joutunut vähän kurottelemaan ja todellakin itse ottamaan kapulan, mutta ei kelvannut. Muut koirat sitten mässäilivät lihapullaa, johan alkoi kateelliselle mudillekin kapula kelvata. Taidankin ottaa nyt Soican mukaan noutotreeneihin, niin tulee mudille vähän motivaatiota ottaa kapula suuhunsa ja tuoda sitä, toivon vain ettei pyörittelyt taas ala...


Päivän treenailujen jälkeen on mukava ottaa vähän rennosti. Kuvassa Seci löhöilee uudessa kakkospedissään, jokaisella prinsessallahan pitää olla vähintään kaksi omaa petiä. Ykköspetinähän Secillä on n.150m halkaisijaltaan oleva pyöreä fleecepeti, jossa on monta peittoa, tyynyjä ja kasa neidin aarteita. Jospa nyt muutkin pääsisivät jommalle kummalle pedille nukkumaan, toisesta tuleekin sitten ehkä joskus tulevalle pennulle peti. Tuo on paljon isompi mitä kuva antaa myötä, tuossa on alla laatikko, jonka päällä on tyynyistä tehty patia, jonka päällä on punainen fleece. Kokoa pedillä on 100mx 90cm.

Ja tiedän, tämä on jo toinen kirjoitus tänään... Mutta voin luvata, että opiskelujen taas alkaessa blogi hiljenee melkoisesti, kun ei ole aikaa kirjoitella kaikista treenailuista.

Päivittelin kalenteriin loppuvuoden mahdolliset agilitykilpailut, vielä on kysymysmerkkeinä suurin osa. Eikä sitä koskaan tiedä, jos keksitäänkin lähteä jonnekin muualle.

Ei kommentteja: