torstai 18. elokuuta 2011

Puudeli muuttui nuudeliksi

Tänään Seci pääsi taas agilitaamaan. Innoissaan otus juoksi autolle, meni siis aivan vapaaehtoisesti autoon. Seciä huonommin tunteville tiedoksi, että neiti ei yleensä mene itse autoon, vaan se pitää kantaa sinne. Sepsestä on hurjan kiva lähteä ja päästä mukaan, mutta auto on tässä yhtälössä suuri miinustekijä.

Lämpät ja jäähyttelyt BOT päällä, viileän ilman vuoksi pystyimme tuota käyttämään, onneksi ajatellen jo ihan viikonlopun kisa rupeamaan. Treeni oli kiva rytmitysharjoitus. Alkuun keinulle toistoja, Seci teki innoissaan ja liian kevyellekin keinulle tuli rohkeutta juosta kunnolla ja heittää tassut yli ennen keinun maahan tuloa. Sitten rataa, huoh.... Itse seilasin ja ohjasin epätarkasti ja mudi oli aivan nuudelilaiskiainen. Pienestäkin komentamisesta Seci otti nokkiinsa ja tassutteli autolle. Kuumentelua muilla koirilla tuli reippaasti lisää intoa, vaikkakin otus oli hurjan löysä nuudeli silti, täpäkkyys oli kateissa. Itsekkin olin kyllä tänään aika lössö, mutta silti koira ei ollut oma itsensä. Jospa kisoissa sitten kaikki toimisi.

Ennen kotiin lähtöä vielä leikkimistä, kivasti Seci lähti mukaan ja tuli jalkoihin vanhaan tapaansa. Pitäisi muistaa usemmin leikkiä sen kanssa, ihan vain leikki leikkinä, tulisi palkkaukseenkin taas lisää syvyyttä.

Ei kommentteja: