maanantai 8. elokuuta 2011

Viimeistä viedään

Nyt on enään pari päivää lomaa jäljellä ja torstaina pitää raahautua takaisin koulun penkille. Ei tässä muu auta kun nauttia lomasta täysin siemauksin.

Päivän treenit aloitimmekin sitten agilityn merkeissä, aiheena käännökset. Seci pääsi tutustumaan ensi kertaa speed bumpeihin, jotka olivat rimojen tilalla. Alkuun käännöskäsky treeniä, hetki pikku mudilla meni bongata jutun juoni. Sitten kääntyilyä, meillä oli kaksi hyppyä suoraan ja niiden välissä reunassa samoin päin oleva hyppy, vaikea selittää, mutta toivottavasti nyt joku ymmärsi... Väliin tuli pitkiä hyppyjä, mutta suurimman osa Seci hyppäsi hyvin kroppa koottuna lyhyesti, lopussa se alkoi jopa hieman taipua hypyillä. Speed bumpseilla hypyt olivat varmempia ja Seci uskaltaa hypätä paljon lyhyemmin ja taipua.

Illalla olikin sitten tokon vuoro. Alkuun nopeita maahan menoja, jonka jälkeen hihna seuraamista, korkeassa vireessä. Seci pitää hieman välimatkaa hihnaseuruussa, joten nyt huomattelin siitä hihna pakotteella, jonka jälkeen lähes heti lelupalkka. Parin toiston jälkeen pienet seuraamispätkät ilman hihnaa. Tämän päivän tavoitteena oli saada Seci liikkumaan kapula suussa. Seci oli taas päättänyt,että tänään syljeskellään kapulaa, eikä muuten tehdä yhtään mitään sen kanssa. No loppujen lopuksi sain otuksen kävelemään kapala suussa, pitäen sormea leuan alla, ja kevyesti vetämällä hihnasta.Toisella toistolla liikkuminen oli jo hieman parempaa, mutta Seci ei siltikään kestänyt sormen irroittamista. Saapi nähdä mitä tästä meidän noudosta tulee. Parasta olisi jos asian kanssa kävisi kuten maahan menon kanssa. Pentuaikoina "taistelin" Secin kanssa pitkään ja hartaasti, ennen kun sain sen menemään maahan, nykyään tuo onkin sitten kivoin ja vahvin käsky Secille.

Ei kommentteja: