torstai 11. elokuuta 2011

Laiskuus

Eilen kävin ostamassa meille uuden naksuttimen, jostain kumman syystä kun naksutin sponsorointeja ei tullut postilaatikkoa täyteen. Mutta jos joku nyt vielä tahtoo, niin kyllä minä tuon hukkaan parin kuukauden kuluessa, joten lahjoituksia otetaan vieläkin vastaan. Tuohon suureen investointiin kuluikin kokonaiset 1,90e, ei siis käynyt pahemmin lompakon päälle. Aikaisemmin meillä on ollut neliön mallinen, ja nytkin olin tuollaista ostamassa, mutta koska hinta eroa oli jopa euro, meille muuttikin tälläinen tapaus: Klick

Keskiviikkona olimme kouvolan treeneissä, Sanna oli kehitellyt kivan ja moni puolisen radan.


Alkuun lelun kanssa 4.käännöstä, koska arvelin etukäteen että se hajoaa pitkäksi. Putki puomi erottelu toimi hyvin, sain kaksi kertaa koko treenien aikana (monta kertaa rata läpi) Secin menemään puomin sijasta putkeen, molemmilla kerroilla kiirehdin itse, jolloin Seci valitsee vain ensimmäisenä eteen tulevan, taas kun vain käskytin, enkä itse lähtenyt erottelu kohdissa rynnimään, koira toimi oikein. Ongelma kohta meille oikeastaan oli tuo 10, Seci ei millään meinannut kääntyä sille, lähetin aina 8 hypylle ja sain etumatkaa, jolloin Secillä oli kiire perään, eikä se meinannut pienestä ohjauksesta lukea hyppyä/ ehtinyt enään kääntyä sille, kun ohjaus on myöhässä. No sitten haltuun otto + peruutus joka alkoi jo ennen 8 hyppyä, sai tuon kohdan ratkaistua. No sitten astuin 16 jälkeen Secin tassulle, josta neiti järkyttyi. Kävelylenkki väliin ja kun ei nilkuttanut tai muuten varonnut tassua juoksimme kerran radan läpi, nyt Seci karkasi 4. 10 hypylle, mutta muuten nolla rata. Hieman varovasti Seci kyllä juoksi...

Plussat:
-Ihan ok käännökset, ei pahoja kaarroksia.
-Putki puomi erottelu n. 90% onnistumiset
-6 Irtosi varmasti, tämä tuotti monille vaikeuksia, Secille taas ei.

Miinukset
-Puomin alastulo, taas oli ravia... Kestää kylläkin ohi juoksun, mutta paikka on taas hukassa, vain kynnet tulee yli.
- Loppu ei toiminut, hyppäsi aina 16 jalkoihin, jolloin juurin astuin sen tassulle.

Tänään sitten suuntasimme kausalaan. Treenin aiheet kontakti putki erottelut, radalla oli a:n ja puomin alla putket. Sekä tuosta eilisestä treenistä 8-11. Vieläkin Seci hieman tuntui varovaiselta ja itse olin kyllä joten kankea, joten tämä voi kyllä johtua siitäkin. Seci kun yleensä ei ole mikään pehmeä ollut, vaan toipunut hetkessä kaikesta,tietäen nämä sen esteiltä ilmalennot. Huono vaihtoehto on tietysti, että tassu on kipeä, mutta mudi ei näytä kipua, mutta nyt Seci saakin viettä pari päivää lomailua kevyillä lenkeillä.

Kuitenkin plussat:
-Erottelut toimivat
- 8-11 pätkä meni virheettä
-kepit puhtaasti
-käännökset ok

Miinusta
- Oma kankeus
-koira huonossa mielentilassa.

Seci on parin päivän ajan mököttänyt. En ole varma suuttuiko se jostain jo aikaisemmin, vai alkoiko tämä kaikki eräänä iltana kun en suostunut lähtemään sen kanssa aikaisin nukkumaan. Seci kun ei voi mennä huoneeseeni yksin nukkumaan, vaikka väsyttääkin, eikä se sitten voi nukkua muualla kun omassa sängyssään. Tahdoin sitten tiistai iltana katsoa elokuvaa, ja ensin mudi tuli kuikkimaan käytävältä kulman takaa. Tämä kun ei riittänyt vinkiksi, tuli se luokseni ja lähti siitä ravaamaan kohti huonettani. Hetken päästä mudi tyytyi kohtaloonsa ja jäi kyttäämään väsyneenä viereen ja jokaisesta liikahduksesta rynnisti kohti huonettani. Ilkeä omistaja ei kuitenkaan lähtenyt nukkumaan. Tästä prinsessa suuttui kovin ja hyppäsi sohvalle mulkoillen erittäin pahasti. Seci ei ole ollut yleensä pitkä vihainen, mutta jostain syystä on nyt mököttänyt pari päivää, tietenkään tilannetta ei helpota tuo tassulle astuminen, kouluun lähtö(=mudin hylkäys) ja Jäbän dietin takia aamuruuatta jääminen. Vihanen mudi ei ole hirmuisen kiva, joten toivottavasti tuo tuosta tokenee.

Mikkeliin lähti ilmottautumiset tänään, vielä pohdimme lähteäkkö vai eikö samana viikonloppuna toisena päivänä kotkaan kisailemaan. Siitä seuraavana viikonloppuna onkin sitten kouvolan omat kisat.

Ei kommentteja: