lauantai 27. elokuuta 2011

Parempi myöhään kun ei milloinkaan.Hieman tulee treeni koosteet myöhässä, ups... Näin lyhyesti jättäen pienemmät treenailut pois.

Keskiviikko kouvola agility:
Sari oli meillä tuuraamassa, ja rata näytti tältä:

Kiva rata, jossa yhdistyi monia meille juuri treenin alla/alle meneviä juttuja. Tarkoituksella ohjasin erottelut, enkä mennyt vain käskyjen varassa, näin saimme kaikki onnistumaan.Ohjaus oli taas löysää, 4 lössö vastakäännös Seci karkasi 12. Toinen virhe oli keppien jälkeen, Seci päättäväisesti meni vain A:lle. Ärähdin sitten kunnolla, josta Seci otti nokkiinsa, sellainen kausi taas menossa... No toisella yrityksellä nolla.

Torstaina kausalaan.Heti alkuun tein Secin kanssa A putki erottelut. Alkuun autoin ohjauksella, koska A vetää Seciä niin paljon. Sitten vain käskyjen varassa paikoiltaan lähettäen, viisi lähetystä vain putkeen. Tämän jälkeen A, putkeen, putkeen, A, putki, A,A putki, A, putki.Huikean hieno mudi osasi.

Rata näytti tältä, se koostui parista mikkelin hyllypaikasta kera muun sähellyksen.
5. meno taas vaikea, samaisella sylkkäripoikkari sähellyksellä mentiin. No saatiin onnistumaan kun peruutin koko matkan A:n edestä kroppa koiraan. Toinen paha kohta oli 17, johon ei vaan meinaa ehtiä, ei auttanut muu kun lähettää 15 kaukaa ja rynniä 17 kaukana siitä ja kun/jos sain Secin ohi lähettää sylkkärillä taakse, onnistui hyvin silloin kun mudi ei ampaissut 17 väärin päin.

Perjantaina kävin sitten vetämässä tokotreenit tuuraajana.Alkuun Secin kanssa seuraamista ja makuu ja luoksetulo. Treenien ajaksi koira autoon ja niiden jälkeen ensin porukassa makuu, hieman haistelua, josta ärähdin. Sitten seuraamista, pitkiä suoria kivasti pysyi mukana, hieman liikaa intoa mikä näkyi keulimisena. Pari luoksetuloa. Loppuun yksi makuu, namien ympäröimänä, hyvin pystyi keskittymään.

Ei kommentteja: