keskiviikko 3. elokuuta 2011

Jotain mitä voisi kaukaisesti luulla tokoksi.

Eilen illalla treenailut jatkuivat, outoa me treenataan tokoa kaksi kertaa päivässä...

Alkuun taas noudon pitoja pari toistoa, kerran tassun anto, toisella kertaa vedin kapulaa kevyesti pois suusta (eikä muuten irronnut ennen käskyä, hurjan hienoa), kolmas nopea pito, loppuun pidin kapulasta kiinni n.10sek. ennen irroituskäskyä.

Sitten seuraamista, omalla pihalla näkyy heti ennakointia, Seci on niin tottunut, että jos kuljetaan suoraan kohta tulee liikkeestä maahanmeno tai seisominen ja rupeaa tietyssä kohtaa himmailemaan. No tätä nyt lähdin korjaamaan imuttamatta, sitä ei olekkaan Secin kanssa koskaan tehty ja ajattelin opettaa/totuttaa sitä siihen, koska sillä voisi palkata kesken seuraamisen ja vahvistaa jo valmiiksi hyvää seuraamispaikkaa. Sitten taas onneksi Secillä on vahva katsekontakti seuraamisessa, joten ei ole vaaraa (kai? toivottavasti...) että se alkaa seuraamaan käsiä.

Seuraavaksi luoksetuloa. Jätin istumaan ja tein häiriöitä, pyrähdin, hypin, heilutin käsiä ym. ei lähtenyt. Käskystä täyttä vauhtia sivulle, eikä edes pompannut. Sen verran täydellinen suoritus, ettei luoksetuloa otettu enempää.

Loppuun seuraamista käännöksien kera. Ja hyvin toimii...

Iltalenkillä vielä parit paikalla makuut. Rutiinia on selkeästi ruvennut tulemaan lisää ja makuista on hävinnyt painetta pois. Seci menee nopsasti maahan, pysyy siellä, kestää nyt pitkätkin matkat eteen että taakse, viereen saa tulla seisomaan, eikä mudi nouse ennen lupaa. Nyt kun en vaan saisi hajotettua tätä mitenkään. Useimmiten kyllä vapautan vaan suoraan ilman sivulle nousua, ettei ennakointeja alkaisi tulla.

Nyt olemme alkaneet tehdä myös jääviä lenkillä, ilman seuraamista. Kesten lenkin vaan komennan seisomaan, istumaan tai menemään maahan. Ohi kävely ja paluu palkkaamaan. Kivasti käskyt toimivat ilman seuraamis osuuttakin.

Ei kommentteja: