lauantai 6. elokuuta 2011

Erkkari ja vähän muuta....

Eilen olikin sitten vuorossa taas vaihteeksi agilityä, jo neljättä kertaa tällä viikolla. No eipä koiralta silti intoa puuttunut. Ratana oli helppo juoksupätkä, jossa oli välistäveto suoran jälkeen, sylkkäri ja kohta jossa pystyi tekemään backlapin, niiston tai twistin. Seci oli sitä mieltä, että nyt painetaan kovaa, eikä käännytä tiukasti, enkä muuten saanut sitä kääntymään valmispalkallakaan. No ehkäpä joskus pitää päästä vähän juoksemaan kovempaakin, kun koko viikko ollaan hinkattu tylsiä tiukkoja käännöksiä. A:n kontakti toimi rajullakin ohijuoksulla, loppuun kuitenkin otin sitä pariin kertaan palkan kanssa. Aloin kylläkin taas pohtia pitäisikös juoksukontakti kaivaa esiin, tuo alastulo on vieläkin tylsä, ja sitten taas juoksu toimii kivasti, ainut vaan että nuo stopit meinaa sitten unohtua käskystä huolimatta.

Agilityn jälkeen hieman tokoa. Pitkiä suoria ja sitten imuttamalla juoksupätkää. Juoksemiskohdassa kun Seci herkästi menettää tiukkuutta. Sitten pari luoksetuloa, ensimmäisellä kerralla karkasi ilman lupaa. Toisella kerralla tuli kivasti sivulle.

Tänään suuntasimmekin sitten UPK:n erkkariin Lahteen. Seciä en viitsinyt kehään ilmoittaa, ihan hyväkin, neidistä kun lähtee karvaa... Eikä Seci mitään erkkarista tarvitse. No mukava päivä tuli vietettyä mudeja ja muita unkarilaisia paimenia katsellessa. Hieman loppu ajalla otin Secin kanssa tokoa, väsynyt neiti ei oikein jaksanut enään tehdä täydellä teholla. Lyhyesti jäävät, luoksetulo ja paikalla makuu. Lelun kanssa seuraamista ja käännöksiä, puun kierto herättelyn jälkeen. Seuraamiset olivat tänään jotenkin todellä löysiä, mutta kaipa tuon voi pistää edes osakseen väsymyksen syyksi.

Ei kommentteja: