sunnuntai 7. elokuuta 2011

Pikku juttuja...

Tänään meillä oli lepopäivä, päivä meni siis tv:tä tujotellessa sohvalla löhöillen mudi kainalossa. Todellista laatu aikaa pikku mudin kanssa.

Mutta tietysti pitää vähän treenatakkin, kevyesti kuitenkin. Taas vaihteeksi noutoa, alkuun kapula suussa istumisesta maahan ja takaisin. Himan takkusi, mutta lopulta onnistui. Tämän jälkeen kapulan pois vetoja, ote pitää hyvin. Kolmanneksi jutuksi tuli suuri koettelemus, kapula suussa käveleminen, yritin aluksi saada seuraamaan, mutta kapulan suussa pito vaatii niin kovan keskittymisen ettei tämä onnistunut, sitten kävelin Secin edellä ja pyysin sitä kävelemään, taas meinasi alkaa pyörittely ja ote herpaantuu huonoksi. No autoin sitten Seciä pitämällä sormea alaleualla, eniten tuosta se saa henkistä tukea. Tuntuisi, että meillä on kauhean painava kapula, mutta tuo on muistaakseni 250g, joten sen ei pitäisi olla Secin kokoiselle aivan ylitse pääsemättömän kokoinen, ja samaa pyörittelyä se harrastaa/harrasti ennen kun aloin koota noutoa kokonaan alusta myös tunnarikapulalla.

Sitten paineen, jota noutoharjoituksista selkeästi nousee mudin päähän, kosketusalusta juttuja. Alkuun yhtä lätkää ja sitten kahta, jolloin mudi poukkoili vuorotellen molemmilla lätkillä. Huomenna olisi tarkoitus ottaa vähän vauhtia, ja kokeilla osuuko/tajuaako Seci koskea myös juostessa tuohon lätkään ylittäessään sen.

Ei kommentteja: