perjantai 19. elokuuta 2011

Mahti mudi

Tänään minulla oli loisto päivä, ensin pudotin puhelimeni tielle ja auto ajoi sen päältä, jottein kenenkään tarvitse kokeilla moista, niin voin kertoa että palasiksi menee, onneksi sentään sim-kortti säilyi ehjänä, varmaankin ainoana osana.

Kotona sitten väkersin Secille uuden treenilelun, jossa yhdistyy monta kivaa juttua. Ensinäkin se on pehmeä vetolelu, josta saa helposti hyvän ja pitävän otteen. Super kivan lelusta tekee vinku ja karvaosa. Kuteet koostuvat 2x villalanka virkkaus, fleecesuikale ja yksi perusmaton kude. Loistokasta päivääni jatkaakseni, onnistuin sitten yksin kertaista fleecesuikaletta leikatessa saamaan sormenikin verille.

Illalla oli tarkoitus ottaa Seci tokoilemaan kausalaan, mutta sen verran hyvin mennyt päivän sai minut jättämään Secin kotiin ja mukaan lähti vain Soica. No treenien jälkeen otin kotona Secin kanssa pientä treenailua. Alkuun keinua, Seci teki pari aivan täydellistä keinua, täysiä keinun päähän ja etutassut rohkeasti yli.

Tokossa jäävät läpi todella nopein stopein. Sitten suoraa seuraamista, ei mitään ennakointia, vaikka seuruutin tarkoituksella pitkään vaihdellen rytmiä ja ajattelemalla kohta pysäytän. Yksi siisti ja hallittu luoksetulo. Hieno pikku otus.

Tänään Seci ensimmäistä kertaa sai uutta ruokaa, ajattelimme vaihtaa mielenvirkistykseksi (jos Seci alkaisi syömäänkin kunnolla...). Bento Kronen energia ruokaa mutianen nyt alkaapi syömään, nyt vähitellen varovasti siirrytään syöpötellen Royal caninit pois.

Ei kommentteja: