maanantai 23. maaliskuuta 2015

Vuosi potkaistu käyntiin


Kiirettä pitää koko ajan enemmän mitä lähemmäs kesää kuljetaan, kevät on tuonut auringon mukana mukavaa fiilistä, ettei liiemmin ole tullut koneella istuskeltua kun on niin mahtavat ulkoiluilmat. Jälkikausi on päästy jo starttaamaan metsässä ja esineetkin ovat kerran puskasta nousseet varsin mallikkaasti. Tänä aamuna sitten iski lumisade vasten kasvoja, joten löytyi bloginkin päivitys intoa.


 
 

Pari viikkoa sitten aloitimme vuoden kisaamiset varsin kevyesti rallytokolla. Avoimen luokan liikkeet olivat pienoinen kysymysmerkki, mutta niin vielä meni kuitenkin läpi ihan kevyesti. Pisteitä 86 ja ensimmäinen kiinnistys RTK2. Samalla tavattiin pitkästä aikaa Subrén pennuista Nanaa ja Reniä. Subré pääsi riekkumaan tyttöjen kanssa ja kuviakin tuli napsittua, joten niitä tulossa omassa päivityksessään.


Ren & Mitra
 


Seuraavana viikonloppuna ajettiinkin sitten Helsinkiin Ojankoon aksaamaan. Hieman oli tahti hukassa ja ensimmäinen rata menikin ihan rytmitysongelmissa kontakteja kytäten, joten meni sitten kurvi esteen verran pitkäksi. Toinen rata oli huomattavasti nätimpi ja kontaktit varsin mukavan varman näköiset, kepeillä kuitenkin 2. väliin. Viimeisenä oli hyppyrata, jolle lähdettiin asenteella vääntämään nollaa, josta tulikin hyvin ruma, ohjaus oli surkeaa ja käännökset tehtiin pääosin kiljumalla. No tulipahan nolla, vaikka hyppäriltä saatuna meille aika turha kun sijoituskaan ei ollut kummoinen. Samalla reissulla nähtiin myös Subrén pentueen pääkaupunkiseudun tehotiimiä, eli Flingaa, Mitraa ja Reniä. Subrélla oli huippu hauskaa kun sai rynnistellä tyttöjen kanssa, vaikka alkuun olikin sitä mieltä että vaihtaa tytöt Vimmatun 8 viikkoisiin pentuihin kun ne olivat hurjan suloisia.


Seci, Subré & Wics


Eilen sitten käytiin pyörähtämässä näyttelyssä Lahti KV:ssa Wicsin kanssa. Odotukset olivat hyvät, mutta tuomari sitten päätti rokottaa kahdesta puuttuvasta P1 Sa:n pois, joten tulos sileä ERI AVK1, jäi sitten SERT ja CACIB saamatta jotka olisi muuten tulleet. Arvostelu tulee kunhan sen ehdin kirjoitella paremmalla ajalla. Nykyään Wics asustaa äitini koirana Secin kaverina. Wiipotin päätti, että viihtyy siellä paremmin mitä minun luonani kovemmassa kurissa. Mutta pääasia, että kaikki ovat tyytyväisiä ja Wics pyörii tästä huolimatta välillä myös luonani.

Seuraavaksi onkin sitten luvassa agia sunnuntaina ja muidenkin lajien osalta pitäisi ehtiä kalenteria täytellä kunhan työkiireiltä kerkeää.

torstai 12. maaliskuuta 2015

Ässän kuulumisia

Ässä on kotiutunut mukavasti Suonenjoelle Tiinan laumaan. Alkuviikosta herra kävi hakemassa vielä viimeiset tarvittavat terveystutkimustulokset ja jo ennestään mukavaa riviä tuli täydentämään polvet 0/0 ja terveet silmät :)

Muita tuloksia ja kuvia pentusista, jotka ovat jo niin isoja tyttösiä tulossa lähiaikoina kunhan ehdin saada kuvat käsiteltyä.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Pennut 4kk

Pikku likat täyttivät viikko sitten 4kk, mutta kiire viikko ei ole antanut aikaa sen kummemmin pentusten kuulumisia päivitellä. Kaikki ovat kasvaneet varsin tasaisesti ja ne joista mediä toivotaan ovat ainakin vielä sen oloisia, että niistä voisi medejä jäädäkin, mutta aika näyttää.

Tässä omistajien fb:stä ja pentueen omasta fb ryhmästä varastattuja kuvia.
 
 
HH Puhuri "Ren
 
HH Puhuri " Ren"




HH Parhaista Parhain "Kotte"

HH Parhaista Parhain "Kotte"

 

HH Parasta Just Nyt "Nana"

HH Parasta Just Nyt "Nana"

HH Pikku Musta "Mitra"
 
HH Pikku Musta "Mitra"


HH Pannacotta "Kina



HH Pannacotta "Kina"





HH Pannacotta "Kina"
 
 
 
Flinga onkin käynyt usein kylässä riehumassa Subrén kanssa. Tässä pari kuvaa viime viikolta.
Märkä koipieläin